Just The Way You Are :)

assalamualaikum..

pada tulisan saya kali ini saya ingin membahas sedikit tentang Bruno Mars dengan lagu hits favorit saya yaitu just the way you are (hehee). pertama kali saya dengerin lagunya mas Bruno ini saya udah langsung tertarik, soalnya lagunya yang berjudul just the way you are ini mudah banget diinget alias easy listening, selain itu pas ngeliat videoclip nya juga unik banget, kreatif :) hohoo.. saya juga suka banget deh sama liriknya yang bener-bener simpel tapi makna nya itu lhoo, lumayan buat orang yang lagi fallin’ in love..ckckkk *lebemodeon*3* setiap dengerin lagu nya itu saya jadi inget wajah dan senyuman si dia..wakakaa..::blushing dah..

hmm lanjut aja deh..ini dia lirik lagu dari just the way you are nya Bruno Mars yang dari tadi saya omongin..

“Just The Way You Are”

[Verse 1]
Her eyes, her eyes
make the stars look like they’re not shining
Her hair, her hair
falls perfectly without her trying
She’s so beautiful
And I tell her everyday (yeahh)

I know, I know
When I compliment her she won’t believe me
And it’s so, it’s so
Sad to think that she don’t see what I see
But everytime she asks me “Do I look okay?”
I say

[Chorus:]
When I see your face
There’s not a thing that I would change
‘Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile
The whole world stops and stares for a while
‘Cause girl you’re amazing
Just the way you are

[Verse 2]
Her lips, her lips
I could kiss them all day if she’d let me
Her laugh, her laugh
she hates but I think it’s so sexy
She’s so beautiful
And I tell her everyday

Oh you know, you know, you know
I’d never ask you to change
If perfect’s what you’re searching for
Then just stay the same
So don’t even bother asking if you look okay
‘Cause you know I’ll say

[Chorus:]
When I see your face
There’s not a thing that I would change
‘Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile
The whole world stops and stares for a while
‘Cause girl you’re amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you’re amazing
Just the way you are

[Chorus:]
When I see your face
There’s not a thing that I would change
Cause you’re amazing
Just the way you are
And when you smile
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you’re amazing
Just the way you are

naah itu lah lirik nya, bagi yang belum dengerin lagunya coba didengerin deh..hehe :D kalo kata dora the explorer sih bagian mana yang kamu suka, jawaban saya,” bagian yang saya sukai adalah::::

And when you smile
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you’re amazing
Just the way you are”. like this song very much :3 hihihii…

trus bagian mana yang kalian suka>?

. . . . . . . . .

aku juga~

hehee..cukup sekian dulu dari saya, kurang lebihnya saya minta maaf.

wassalamualaikum w.w.

About these ads

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: